Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

DIÓ program Lajosmizsén

Az előadó és ppt-n lévő indA LOGÓ látható a képen.

2022. májusában Lajosmizsén került sor a mostani előadássorozat első alkalmára, amelyen a hozzátartozóknak, családtagoknak, laikusoknak nyújtottunk segítséget a demenciával kapcsolatban. A program Lajosmizse város nyitottságának és támogatásának köszönhetően az Egészségházban kapott helyett, ahol kiváló tárgyi körülmények között tölthetünk el alkalmanként másfél órát.

A tizenkét alkalomból álló programsorozatot azoknak hirdettük meg, akik családjukban gondoznak demenciával élő személyt. A Katolikus Szeretetszolgálat a Tempus Közalapítvány közreműködésével valósítja meg ezt a programsorozatot, ezáltal a DIÓ foglalkozások a résztvevőknek térítésmentesek.

Az eddig eltelt időben a résztvevők aktív érdeklődést mutattak, jó csoportdinamikában működtek együtt. A szervezők minden alkalommal gondoskodnak egy kis vendéglátásról, hogy a klubszerű foglalkozások harmóniában, a nehézségek ellenére örömben teljenek. Minden foglalkozás témájáról egy információs lap is készül, amelyet a hozzátartozók, családtagok hazavihetnek, hogy később szükség szerint beletekinthessenek.
2023. márciusig tart a jelenlegi programsorozat, havonta egy alkalommal – amelyre szeretettel hívunk és várunk minden érdeklődőt!